Free NeilMed Sinus Rinse Bottle or NasaFlo Neti Pot

Free NeilMed Sinus Rinse Bottle or NasaFlo Neti Pot

Advertisement



NeilMed are giving free bottles of their Sinus Rinse Bottle. NeilMed is the world’s largest manufacturer of large volume saline nasal wash products. These products help remove excess mucus, pollutants and allergens from the nasal cavity and sinuses and cause no negative side effects. Also available in extra strength hypertonic packets. Please proceed to the quiz, complete and score at least 18 out of 20 and receive free Sinus Rinse Bottle with two packets or NasaFlo Neti Pot with two packets. These free samples are available for anyone in the USA, Canada, Australia, New Zealand, Singapore, UK, Ireland


Advertisement

Here are the answers for the quiz:

Question 1: What time of year is worst for nasal allergies?
Answer: Spring

Question 2: Which of the following can be shown to directly worsen chronic sinus congestion?
Answer: Smoking

Question 3: Sinusitis, inflammation of the lining of sinuses, and Rhinitis, inflammation of the lining of nasal passages, may develop due to
Answer: Allergic reactions

Question 4: Which of the following are NOT symptoms of chronic or acute sinusitis?
Answer: Palpitations

Question 5: How many pairs of craniofacial (head and face) sinus cavities are there?
Answer: Four

Question 6: There are four sinus cavities that are located in the head and face: the Frontal, Ethmoid, Sphenoid, and ____________ Sinuses. Which of the following correctly fills in the blank?
Answer: Maxillary

Question 7: NeilMed Sinus Rinse is considered as the potential first line of treatment for the symptomatic relief of
Answer: Acute and chronic nasal and sinus conditions

Question 8: Symptoms of sinusitis include:
Answer: All of the above

Question 9: NeilMed Sinus Rinse mixture packets contain the following preservative(s):
Answer: None

Question 10: Large volume saline irrigation is defined as instillationof saline as which of the following quantities per nostril or nasal passage?
Answer: Options 2 and 3

Question 11: The best improvement of sinonasal excess mucus symptom was shown with
Answer: Combination of Nasal corticosteroid sprays and large volume saline irrigation using NeilMed Sinus Rinse Kit

Question 12: By which manner does the NeilMed NasaFlo NetiPot function?
Answer: Gravity flow method

Question 13: How does the NeilMed Sinus Rinse squeeze bottle function?
Answer: Positive pressure by gently squeezing the soft bottle

Question 14: The NeilMed SinuGator pulsatile irrigator works by
Answer: Pressing the switch and creating battery powered pulsating pumping of saline from the reservoir

Question 15: What kind of water source is safe to use for nasal saline irrigation ?
Answer: Previously boiled and cooled down water

Question 16: Which of the following water choice(s) are generally considered as safe or good to use for nasal irrigation?
Answer: All of the above

Question 17: Large volume, low pressure (LVLP) saline nasal irrigation is considered the
Answer: First line of treatment for rhinitis and sinusitis

Question 18: Large volume and low pressure nasal irrigation devices can be a part of daily hygiene just like brushing your teeth, washing your hands, or showering.
Answer: True

Question 19: A recent study on saline nasal irrigations with corticosteroid therapy resulted in
Answer: Significantly improved nasal symptoms than corticosteroid sprays alone

Question 20: Nasal irrigation through NeilMed Sinus Rinse or NasaFlo NetiPot is safe for pregnant women.
Answer: True

GET FREEBIE



Free NeilMed Sinus Rinse Bottle or NasaFlo Neti Pot absolutely free, but please note that Freebies Lovers does not ship out freebies and free samples! Also FreebiesLovers.com does not offer free stuff or free samples for sale. Follow the instructions provided above to request the listed freebies. If you need to contact a specific merchant, please follow the link to that merchant's own website.
Visit Freebies Lovers website everyday for more new freebies.
Advertisement




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *